2009-04-27
 13:39:37

SKÖVDE BASKETCUP!

OMG måste jag börja med att säga. Jag är tillbaka från skövde-cupen nu.  Jag tror faktist inte jag har haft så kul i hela mitt liv!
Det var värt varenda öre och nu är det bara 362 dagar kvar tills nästa år haha x). Jag ska berätta hur allt gick till.

Fredag: Vi slapp skolan. Jag vaknade klockan 9 för att göra mig i ordning till Skövde. Klockan 11 kom Kaltrina hem till mig och jag packade ner några saker i hennes resväska som va typ tom haha ;D. Klockan 11.15 kom mamma från jobbet och hämtade oss och sedan körde hon oss till den platsen vi skulle samlas. Väl framme så var alla spelare typ där och efter 10 minuter kom bussen. På bussen hade vi så jävla roligt! xD Vi satt o flabba åt allt och vi var helt öveerglada.  Efter 3 timmar med buss kom vi entligen fram till skolan vi skulle sova i. Vi packde allt och gjorde i ordning luftmadrasser och sovsäckar. Eftersom vi inte hade någon match den dagen så gick vi och kollade på Varbergs Damer istället. Dom vann såklart (A). Sen efter det stack vi till en matsal där vi skulle äta och sen stack vi till stan.
Tillslut blev klockan ganska mycket så vi stack hem igen, satte på pyjamas ( Korta shorts haha x)) och stack ut och spela basket till klockan 12 på natten x) Btw, jag var typ Paris Hilton den dagen xD Jag gick klädd i rosa och beteede mej som en idiot haha!

Lördag: Vi vaknade klockan 6 på morgonen! Eftersom vi inte lät någon annan sova så sa vår tränare åt oss att gå och äta frukost. Så det gjorde vi. Den dagen hade vi 2 basket-matcher. När klockan blev 5, så var vi tillbaks där vi sov, och gick ut för att spela basket med 18-åriga killar som vi ägde! hahaXD. Klockan 6 började vi göra oss i ordning till ett disko som skulle vara haha xD. Efter en massa timmar så blev klokckan 9 och vi drog oss till diskot. ABOW! Vi hade så jävla roligt asså, vi dansade tills vi fick ont i fötterna. En kväll man aldrig glömmer. 

Söndag: Var dags att åka hem. Vi spelade en match och kollade på alla andra Varbergs matcher. Vilken sorlig dag. xD
VI packade allt och åkte hem.

Bilder kommer!

2009-04-22
 20:13:17

Boring.

Asså. Jag har den ointressantaste tiden i mitt liv känns det som x)! Vädret cpar och jag sitter bara hemma.
En sak att ser fram emot är helgen! Från fredag till Söndag ska ja och mitt basketlag ha cup i Skövde! Sa bli sjukt kul.
Annars ser allt som vanligt ut, skola och plugg. Lov, KOM KOM KOM!
2009-04-20
 21:36:54

Helgen.

AjAj.
Jag vet, jag suger på att blogga. Fast det är så fint väder ute nu så man vill bara vara ute :O!
Fast nu ska jag berätta vad jag gjort under helgen lite då haha. På Lördagen så städade jag hela huset ända tills pappa kom hem från jobbet (Kl 13.00). Sen stack vi och hämtade mamma på hennes jobb och så ville jag äta Mcdonald's! Så var mamma o pappa tvugna att lyssna på mig så vi stack dit. Sen softade jag bara hemma typ.
På Söndagen så stack Jag, Mamma, Pappa och min lillasyster till Göteborg. Köpte ett par skor och lite så bara.

Idag då var den första skoldagen. Blääää.
Vet ni vad det värsta är? Jag fick reda på att min matte/No lärare ska sluta och vi ska ha världens jobbigaste och dummaste lärare :(! Men i helhet var dagen soft. Efter skolan gick jag ut och spelade basket och jag kom hem för inte så längesen haha (A). That's about it :).  Pusshaj, hörs ;)



2009-04-16
 18:52:18

Vatten i Halsen ! ;D

2009-04-16
 18:50:43

Sommar ;D

Finaly! Jag är så himla stolt för att jag kan gå i t-shirt! Haha..
Iallafall så var det en kvinna som ringde mig idag, och frågade om jag kunde dömma ( basket ) på en cup som skulle hållas. Fatta vad coolt elr ;D. Så jag ska träffa någon imorgon( Ingen anning om vem) och snacka om det eller nått haha. 

Tidigare idag hade jag träning och jag fick damp på min tränare för att han tvingade mig skjuta massa straffar, så tillslut blev jag så trött att jag nästan tappade armarna! Efter det gick jag och kollade på min bror som spelade match med sitt nya lag (Bois) emot sitt gammla lag(Gif). Bois - Gif  9-1 HAHA! Det var det för idag typ :). Vi hörs, Pusshaj.
2009-04-15
 21:10:09

Färg eller Svartvit?

`



Uttryck eran åsikt (A)!
Damn it, vad var det där för språk..? x)
2009-04-15
 21:04:58

Basketboll, någon?!

Godmorning, eller godkväll ska det nog vara ;D.

Det blev inget med grillningen idag :(. Vi är för lata och det var inte så jättebra väder i början av dagen.
Så istället gick jag, Emira, Eliarita och Kaltrina till Willy's och köpte massa godis och läsk. Efter att ha käkat en massa
ville vi spela basket, men ingen av oss blattar som hade en boll! x)  Istället stack vi hemåt och så gick jag och handlade med mamma och pappa. Nu är jag hemma och sitter och bloggar :).

2009-04-14
 21:17:13

Twins (A)

HalloHejsan ;D

Idag har jag varit ute och softat.  Det blev värsta tjejbråket mellan mig och mina kompisar och ett annat gäng.
Fast det löste sig. Sen träffade vi på en kompis som hade med sig två bejbitviliingar. Jag dog nästan! Så otroligt söta.
Haha, och imorgon så tror jag att jag skagrilla med mina kompisar. Om det är fint väder. Och jag lovar att ta bilder haha.

Vad jobbig jag känner mig x). Nu ska jag kolla på TV :O Pusshej.
2009-04-14
 13:25:43

Varmtvarmt.

Fan vad varmt det är :O!
Kom precis hem från stan, där jag var o lämnade min cykel på laging. Den såg ju ut som den vart på bilskrot eller nått. Iallafall trodde jag jag skulle dö av värme, men jag ska inte klaga! Det är sommar nu.. jippi :D! Gud va jag hoppas vi ska till kosovo iår ( mitt hemland då). Ni ba, shiet en alban till?!, Hellno! Haha x). By the way så är min mamma hemma nu. Hon har typ fått feber och jag börjar bli smittad. :( Stackars mig.

Jag kommer att ladda upp bilder här, men jag är lite seg bara. Fast det kommer, I promise ;D Nu ska jag hjälpa mamma att städa lite sen kanske jag drar ut. Pusshej <3
2009-04-13
 15:07:08

Döende! x)

Hallo ;D
 
Har precis kommit hem ifrån min basketträning. Jag är helt slut! :( Jag fick vakna vid 9 idag för att pappa hade fått för sig att storstäda, och såklart skulle jag hjälpa till. Sen vid 11 stack jag till basketen och jag kom precis hem. Nu ska ja duscha, äta och sen vänta på att mamma kommer hem ifrån Tyskland. 
Jag måste också berätta att jag är kär i mina nya skor :D! Laddar upp bild på dom senare kanske (A).

Det var det, kanske bloggar senare. Hörs, pusshaj.
2009-04-12
 14:55:13

Välkommen till min nya blogg!

Shuu!
Jag är då Raymonda, är 14 år och detta är min nya blogg. Här ska jag skriva lite om allt runt omkring mig, vad jag gör och vad jag gillar och så. Jag kanske borde skriva vad jag är för slags person, men jag tror att ni kommer märka det själva, haha. Det jag gör för det mesta är väl att dampa med kompisar och att sitta vid datorn.

Det var lite om mej (väldigt lite) men ni får fortsätta läsa bloggen så får ni lära känna mig mer x).